Stordjursveterinärerna i Tranås består av tre privatpraktiserande ambulerande veterinärer verksamma i Jönköpings län och Östergötlands län.

Vi arbetar med lantbrukets djur och häst, både vid akuta skador och sjukdomar samt icke akuta och planerade ärenden.

Vi arbetar även med förebyggande djurhälsovård för lantbrukets djur genom regelbundna besättningsbesök.

 

Läs mer om våra tjänster under respektive djurslag!

 

Vi som jobbar...

 

Veterinär Lisa Assarsson arbetar främst med häst och nöt, men även en mindre del får och gris. Hon är utbildad i Danmark och blev färdig 2010. Innan hon började i Tranås har hon arbetat på västkusten och i Västergötland. 

Lisa bor i Nässjö, är gift och har två barn. Hon har även en hund och två katter. På fritiden tycker hon om att umgås med familjen och att fixa i trädgården.

 

Veterinär Marie Lindell arbetar främst med häst, hennes specialintresse är hästtandvård och hon genomgår för tillfället vidareutbildning inom hästtandvård vid SLU. Förutom övriga sjukdomsfall, skador eller rådgivning, står hon till tjänst med munhåleundersökningar och tandåtgärder både ute i fält samt hemma på egna hästmottagningen på gården.

Marie bor på en liten hästgård i Tranås, med sin sambo och två små pojkar. På gården finns både hästar, hund, katter och hönor. Hennes stora intresse är hästar och ridning, men på fritiden tycker hon även mycket om bakning och hantverk av olika slag.